Majesty

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default color
 • black color
Home Revista Semnificatii Bun de tipar

Bun de tipar

Pe un câmp de luptă cu armate colosale de injurii, cuvinte răutăcioase, minciună, ştiri distorsionate, propoziţii necioplite, brute, vă propunem o secundă de linişte. Vă invităm în lumea cuvintelor cu sensuri preţioase, în lumea semnificaţiilor nefacile şi pe tărâmul unde culoarea poate lua forma slovei.
Poţi fi un cititor dar, în aceeaşi măsură poţi fi un dăruitor, oferind spre publicare câte ceva din lucrările tale literare, ceva ce te reprezintă. Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite o selectie de lucrări(poezie sau proza scurtă), o fotogarfie, şi câteva date biografice.
Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.
 • Kristhine Muller   ( 4 Articole )
  Sunt un om fericit, iubit de Dumnezeu, care a ales sa se bucure de fiecare etapa a calatoriei. Am avut sansa de a ma naste intr-o zona de munte, in frumoasa Depresiune a Dornelor, de a copilarii pe dealuri cautand zmeura, afine si ciuperci, de a locui langa veverite si de a ma catara prin copaci. Imi place sa urc, sa fiu la inaltime si sa savurez fiecare particula de soare revarsata peste iarba, pietre si copaci intr-un context de cer albastru. Iubesc copiii, imi place sa fiu printre ei, sa ma joc, sa fac parte din lumea lor pentru ca e cel mai frumos univers. Am un deosebit respect pentru oamenii in varsta, am inteles ca si ei au fost candva copii si s-au jucat la fel ca toti, au trait, au sperat si au plans, au invatat din greseli, iar intelepciunea lor trebuie pretuita. Mi se pare natural sa ajut oamenii prin gesturi marunte, prefer sa daruiesc un zambet sau ceva care sa aiba semnificatii, decat un cadou scump.
  Alte informatii...nu imi place sa vorbesc prea mult, prefer sa actionez.
  Am terminat Liceul Adventist la Cluj, Facultatea de Psihologie , specializarea Pedagogie si imi place ca ceea ce fac sa fie cu pasiune, sa dau ce-i mai bun din mine.

  OBSERVATII CRITICE
 • Tara Izbucului   ( 17 Articole )
 • Marius Epure   ( 10 Articole )
 • Matei Bogdan   ( 1 Articole )
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login