Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta

Stiinta

Descoperirea inimaginabila: o femeie "in viata" de 500 de ani! Imaginea care te va CUTREMURA!


O fata de 15 ani a ramas in stare perfecta inca din perioada Inca. Corpul descoperit de arheologi e in stare perfecta, desi a incetat din viata acum 500 de ani! Ea a fost sacrificiu, aleasa de locuitorii din satul ei pentru a-i imbuna pe zei.
Citeşte mai mult...
 

SALT din SPAŢIU: Ce a văzut Baumgartner în timp ce cădea spre Terra

Pe internet a apărut înregistrarea realizată de camera de pe pieptul lui Felix Baumgartner în timpul saltului acestuia din spaţiu. 
Citeşte mai mult...
 

Piramidă gigantică descoperită în Triunghiul Bermudelor

- Triunghiul Bermdulelor: misterios, fără cuvinte, uneori fatal. Cercetători îndrăzneţi au săpat zeci de ani în labirintul misterelor ascunse adânc în cel mai enigmatic loc de pe pământ.
Citeşte mai mult...
 

BATRANETEA, INVINSA: se naste primul om care traieste 1.000 de an

Daca previziunile lui Aubrey de Grey sunt corecte, prima persoana care va atinge varsta de 150 de ani s-a nascut deja. Prima persoana care sa atinga 1.000 de ani se va naste in urmatoarele doua decenii.
Geriatrician si sef la un centru de cercetare a longevitatii, de Grey crede ca doctorii vor avea in curand toate instrumentele necesare pentru tratarea efectelor imbatranirii.
Citeşte mai mult...
 

Particula lui Dumnezeu, mai aproape de confirmare! Fizicienii cred ca au vazut bosonul Higgs

Dupa decenii de  cercetari si miliarde de euro cheltuite, doua echipe de fizicieni au anuntat aproape simultan descoperirea cea mai asteptata din fizica: existenta particulei lui Dumnezeu, sau bosonul Higgs, scrie The Independent, in editia sa online.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 54
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login