Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Sfat NASA pentru angajaţi: Pregătiţi-vă familiile pentru orice dezastru posibil!

Sfat NASA pentru angajaţi: Pregătiţi-vă familiile pentru orice dezastru posibil!

Un oficial NASA le-a spus angajaţilor Agenţiei Spaţiale să fie pregătiţi şi să îşi pregătească şi familia pentru orice dezastru care s-ar putea întâmpla.
Administratorul NASA, generalul Charles F. Bolden, spune, într-o înregistrare video de 02:36 minute postată pe pagina de internet a NASA, că, în urma unor exerciţii anuale derulate de către Agenţia Spaţială, "mi-au venit în minte câteva lucruri care mă preocupă în ceea ce priveşte siguranţa familiei".

"Pregătirea familiilor este foarte importantă. Vă cer, tuturor celor care lucraţi în NASA, fie că sunteţi de pe coasta de Est, fie de pe coasta de Vest, gândiţi-vă la dezastrele naturale care pot apărea în zona voastră, fie la un atac precum cel de la 11 septembrie 2011. Vorbiţi cu familiile voastre şi stabiliţi ce aveţi de facut în situaţii neprevăzute. Faceţi un plan în casă, cu familia. Să aveţi pregătită o trusă de urgenţă. Majoritatea celor care trăiesc în sudul Statelor Unite, de exemplu, au pregătită o trusă în caz de uragan. Stabiliţi un plan de comunicaţii cu familia: unde ne vom întâlni dacă apre o urgenţă, ce fom face în cazul unei catastrofe, cum vom comunica, vom putea să folosim la telefonul mobil?".

"Gândiţi-vă la aceste lucruri. Fiţi pregătiţi!", încheie generalul.

sursa:www.adevarul.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login