Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

Duminică trecem la ora de iarnă: Ceasurile vor fi date înapoi cu o oră

Duminică, 28 octombrie, România va trece la ora oficială de iarnă, ora 04:00 urmând să devină ora 03:00.
Trecerea la ora de iarnă înseamnă, de fapt, revenirea la ora oficială standard. Aceasta este modificată în fiecare primăvară, în luna martie, când trecem la ora de vară - ceasurile sunt date atunci cu o oră înainte.
Citeşte mai mult...
 

10 metode simple să devii INCREDIBIL de productiv

Simţi că nu-ţi ajung cele 24 de ore ale zilei ca să rezolvi toate lucrurile pe care le ai de făcut? Este momentul să faci câteva schimbări de strategie, care să te ajute să foloseşti la maxim timpul pe care îl ai la dispoziţie.
Citeşte mai mult...
 

INCREDIBIL O femeie a născut 11 copii odată

O indiancă din Surat a uimit, zilele trecute, întreaga planetă, după ce a adus pe lume 11 copii odată. Foarte multe informaţii nu au fost făcute publice, însă medicii din India au postat pe internet o fotografie cu celebra mămică şi cu bebeluşii ei.
Citeşte mai mult...
 

Biblia și Dumnezeu nu au lipsit de la comemorarea 9/11

Deși în cadrul serviciile comemorative nu au luat cuvântul reprezentanții religiei, Dumnezeu și Cuvântul Său nu au lipsit. În timp ce fostul președinte Bush a invocat Divinitatea într-o rugăciune a lui Abraham Lincoln, fostul primar al metropolei New York și actualul președinte al SUA au citit fiecare din Biblie.
Citeşte mai mult...
 

Incredibilul prototip MERCEDES F125: motor pe hidrogen, autonomie de 1.000 km

Mercedes Benz nu este deloc o companie novice in domeniul masinilor cu motoare pe hidrogen, iar cea mai noua creatie a nemtilor va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login