Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

RONDO

Home Marti RONDO - de Ion Buciuman Despre Rondo

Despre Rondo

Identitate:
Rondo este o rubrică săptămânală specifică publicaţiilor electronice, care supune atenţiei cititorilor un eveniment semnificativ al săptămânii, aşa cum îl vede, îl înţelege şi îl interpretează un gânditor creştin progresist, care aşteaptă în mod activ şi credincios revenirea Domnului şi aşezarea din nou a lucrurilor.

Semnificaţia numelui:

Rondo este un gen în creaţia muzicală în care tema principală revine periodic. Ca titlu de rubrică, Rondo sugerează revenirea săptămânală în atenţia cititorilor, deşi cu subiecte diferite, dar a aceleaşi teme: credinţa şi speranţa creştină care se ridică deasupra încurcăturilor vieţii şi a motivelor de îngrijorare.


Misiune:
Rondo  îşi propune să ofere sufletelor căutătoare şi păstrătoare a idealurilor de adevăr şi dreptate, o filosofie creştină asupra lumii actuale, un sens biblic al cursului evenimentelor curente, cu perspectiva unui final luminos şi fericit, pentru toţi cei care iau în serios solemnitatea timpului şi valoarea vieţii prezente şi viitoare.

Viziune:
Rondo  se prefigurează ca un spaţiu al comuniunii virtuale, în care cititorii se vor regăsi într-o oază de linişte şi siguranţă sufletească, în timp ce contemplă neliniştea şi frământările lumii din jur, ei se pregătesc şi intervin în viaţa socială, producând asupra ei, un impact personal înţelept, eficient şi vindecător.

Formă:
Rondo  este un serial de lungă durată, care utilizând tehnica foiletonului, adaugă capitol după capitol într-o lucrare amplă, cu o structură cvasi unitară, care menţine în echilibru dinamic, varietatea temelor şi statornicia perspectivei pozitive şi luminoase spre care tinde şi mărturiseşte despre o finalitate veşnică şi fericită.

Conţinut:
Rondo  ia în colimator câte un eveniment sau situaţie care a reuşit să atragă atenţia mass-mediei, îl analizează fără prea mari pretenţii de expertiză socio-psihologică, căutând mai ales semnificaţia şi aplicaţiile de natură spirituală, sau cum se reflectă profeţia şi învăţătura biblică în situaţia sau cazul descris.

Grupul ţintă:
Rondo  se adresează navigatorilor pe internet care caută lucruri cu adevărat serioase şi doresc să-şi clarifice înţelegerea biblică şi creştină a vieţii şi evenimentelor care au loc în lumea contemporană. Articolele se adresează atât persoanelor cu profunde preocupări spirituale cât şi celor care sunt în căutarea a ceva mai bun decât divertismentul.

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login