Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Mediu

Mediu

De ce a venit primăvara pe 20 martie

A venit primăvara în emisfera nordică. Nu înseamnă neapărat şi venirea unei vremi de primăvară, dar sezonul oficial începe în aceeaşi pedioadă, în fiecare an.

Citeşte mai mult...
 

Un bărbat a petrecut un an fără să polueze deloc

Dacă pentru europeni, care au un stil de viaţă cât de cât mai natural, un an fără poluare înseamnă sacrifiu, pentru americani, care sunt recunoscuţi pentru risipă, este un adevărat efort suprauman.

Citeşte mai mult...
 

Cutremurul din Chile a mutat orasele din loc

Masuratori realizate prin GPS au arata ca recentul seism cu magnitudinea de 8,8 grade care a avut loc in Chile a determinat schimbarea coordonatelor geografice ale unor orase intregi.
Citeşte mai mult...
 

Cutia de bomboane care se transformă în flori după ce a fost îngropată în grădină

Un ambalaj care se transformă în flori după ce a fost îngropat în pământ, în ghiveci sau în grădină, a fost lansat recent în Marea Britanie de un celebru lanţ de magazine, informează dailymail.co.uk.
În ambalajul din carton al unor dulciuri comercializate de grupul Marks & Spencer, comercianţii britanici au introdus multe seminţe de Iberis, care produc în scurt timp inflorescenţe viu colorate, foarte apreciate de fluturi.
Citeşte mai mult...
 

10 simturi uimitoare ale animalelor

Vedem destul de bine, auzim asa si asa, suntem capabili - ma rog, unii dintre noi, si dupa antrenament serios - sa recunoastem mirosurile a cateva mii de substante diferite (cu conditia sa fie in concentratii maricele), identificam numeroase gusturi si avem o sensibilitate tactila mare – cel putin la nivelul mainilor… Suntem bine inzestrati, nu-i asa? Fara indoiala, ne-am descurcat bine ca specie, in decursul evolutiei, scotand tot ceea ce puteam scoate din “echipamentul” cu care ne-a inzestrat natura.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 8 din 27
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login