Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Mediu

Mediu

Fenomen extrem de rar la Tokio: A nins peste ciresii infloriti

Sambata dimineata a nins la Tokyo, in plina primavara, lucru care nu s-a mai intamplat de peste 40 de ani.
In pofida timpului nefavorabil, premierul japonez Yukio Hatoyama a asistat sambata dimineata, ca de altfel in fiecare an, la ceremonia care s-a desfasurat in prezenta a 10.000 de invitati in parcul Shinjuku Gyoen, pentru sarbatorirea infloririi ciresilor.
Citeşte mai mult...
 

Trei specii noi de vietuitoare descoperite in Marea Neagra

Creveta japoneza, crabul japonez si crabul nord-american sunt specii exotice care au ajuns in Marea Neagra, fiind "pasageri clandestini" ai navelor comerciale.
Cele trei specii noi pentru Marea Neagra au fost descoperite, in scufundarile sale, de biologul Dragos Micu de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Marina Grigore Antipa din Constanta, relateaza Telegraf.
Citeşte mai mult...
 

Eruptie vulcanica in Islanda. Spatiul aerian din Marea Britanie inchis!

Spaţiul aerian din Marea Britanie a fost închis total astăzi, cu începere de la ora 11.00 GMT (14.00, ora României) şi până la 17.00 (20.00, ora României), din cauza unei erupţii vulcanice care a avut loc în Islanda şi care a produs un nor gros de cenuşă, informează serviciile britanice de control aerian, citate de Mediafax.ro.

 

Citeşte mai mult...
 

"Anaşuna": Noul fruct care arată ca o căpşună, dar are gust de ananas - FOTO

Arată ca o căpşună care încă nu s-a copt, întrucât este albă. Doar seminţele păstrează culoarea roşie normală a fructului de primăvară. În realitate, este o nouă specie de căpşună care a fost deja pusă în vânzare pe piaţa din Marea Britanie.

Citeşte mai mult...
 

Sudul Italiei ar putea fi scufundat in orice clipa

Cel mai mare vulcan subacvatic al Europei ar putea exploda, declansand un tsunami capabil sa acopere sudul Italiei, in orice moment, a avertizat Enzo Boschi, presedinte al Institutului National de Geofizica si Vulcanologie din Italia.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 7 din 27
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login