Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Mediu

Mediu

Jupiter şi-a pierdut una dintre celebrele sale benzi

Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, şi-a pierdut una dintre celebrele sale benzi roşii, iar cercetătorii nu au aflat deocamdată care este fenomenul ce a provocat această dispariţie, informează dailymail.co.uk.
Atmosfera planetei Jupiter este de obicei dominată de două dungi întunecate, una în emisfera nordică, cealaltă în emisfera sudică.
Citeşte mai mult...
 

O societate islandeză vinde cenuşa vulcanului Eyjafjoll la borcan

O mică societate islandeză, care vinde pe Internet cenuşă de la vulcanul Eyjafjoll aflat în erupţie, înregistrează un real succes, având comenzi din peste 130 de ţări, a anunţat joi directorul acesteia.
Magazinul online nammi.is, care vinde diverse produse de pe insula din Atlanticul de Nord, propune de circa zece zile spre vânzare un borcan cu 160 de grame de cenuşă vulcanică, pentru 3.900 de coroane islandeze (23,8 euro), profitul urmând să fie oferit în scopuri caritabile.
Citeşte mai mult...
 

O orhidee rara e pazita de politisti

O ampla operatiune de protectie a fost organizata in Marea Britanie, cu politisti patruland zi si noapte in jurul “obiectivului”, pentru a-l feri de orice vatamare. Pare destul de ciudat, avand in vedere ca obiectivul e… o floare.
Dar nu mai pare chiar atat de ciudat odata precizat faptul ca e vorba despre un exemplar de orhidee salbatica, din specia numita papucul doamnei (Cypripedium calceolus), una dintre cele mai rare plante din Marea Britanie.
Citeşte mai mult...
 

Cine face cel mai mult rau mediului?

Un studiu australian, realizat de Institutul de mediu al Universitatii din Adelaide, a clasificat majoritatea tarilor lumii in functie de impactul lor ambiental.
Cercetatorii au utilizat sapte indicatori ai degradarii mediului pentru a intocmi doua clasamente: unul in care tarile sunt ierarhizate dupa impactul lor ambiental raportat la disponibilitatea resurselor si un altul in care statele lumii sunt asezate in functie de impactul lor "absolut", dupa un indice care masoara degradarea mediului produsa la scara globala de economiile tarilor respective.

Citeşte mai mult...
 

Urşii polari dansatori, una dintre cele mai frumoase fotografii din natură realizate vreodată. FOTO

Cele mai frumoase fotografii din natură au fost scoase la licitaţie, iar banii se vor duce către asociaţii de protecţia mediului.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 6 din 27
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login