Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Mediu

Mediu

Erupţie vulcanică în Islanda: spaţiul aerian islandez a fost închis temporar

Vulcanul Grimsvotn din Islanda a început să erupă cu câteva momente în urmă. Coloana de fum s-a ridicat la peste 10.000 de metri altitudine şi nu este afectat traficul aerian internaţional.

Citeşte mai mult...
 

Imagini uimitoare: Cum au schimbat monedele culoarea unui izvor termal

Morning Glory Pool, una dintre atracţiile turistice de zeci de ani din parcul naţional Yellowstone din Wyoming, SUA, uimeşte vizitatorii prin schimbările pe care le suferă, scrie Daily Mail.

Citeşte mai mult...
 

Luna, la cea mai mică distanţă de Pământ din ultimii 18 ani, în fază de lună plină

Luna a ajuns sâmbătă seara la cea mai mică distanţă de Pământ din ultimii 18 ani, în faza de lună plină, fiind cu 14% mai mare şi cu 30% mai strălucitoare decât e în mod normal în această fază, potrivit ediţiei online a cotidianului The Hindu.

Citeşte mai mult...
 

Cercetatori: Pamantul ar putea ramane in intuneric pentru mai multe luni

Fenomenul de tsunami solar poate cauza dezastre de dimensiunea uraganului Katrina, insa la o scara mult mai mare, ba chiar la nivel global, putand sa lase Pamantul fara energie electrica timp de cateva luni.
Citeşte mai mult...
 

NASA a emis o alertă de "tsunami" solar

Marţi dimineaţa a avut loc cea mai mare explozie solară din ultimii patru ani, Soarele aruncând un val masiv de particule în spaţiu şi către Pământ. Furtuna solară a emis radiaţii care au lovit Pământul în câteva minute. În prezent, un nor imens de particule solare se îndreaptă către noi.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 27
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login