Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Revista Semnificatii Ce este Semnificatii

Ce este Semnificatii

Ce este SEMNIFICAŢII?

Este un capitol din proiectul Majesty. Pe lângă ştiri, emisiuni tv şi radio, proiectul nostru aduce şi o revistă on-line „SEMNIFICAŢII”.
Este ca un magazin; cu rafturi, cu etichete, cu producători, cu vizitatori.
Este un spaţiu unde se vor întâlni gândurile scrise ale unui grup creştin. Aici nu are importanţă vârsta sau culoarea ochilor, ci convingerea cu care cineva e gata să aducă la lumină idei, frământări, răspunsuri, întrebări.
Puteţi lectura articole. Şapte editorialişti vor oferi în fiecare zi a săptămânii un articol. Vă puteţi întâlni cu preferatul dumneavoastră în fiecare săptămână în aceiaşi zi. Dacă e Duminică va fi Eddie Ciobanu, dacă e luni adună gânduri Simona Dumbravă, marţi vine Ion Buciuman cu Rondo, iar în fiecare miercuri scrie Daniel Chirileanu, Cosmin Vlahopol ciopleşte cuvintele joi, vineri Ionică Aurel, iar sâmbăta poţi întâlni pe Remus Soare.
Despre toţi aceştia veţi afla puţin câte puţin. Mai întâi măsuraţi-i printre gânduri.

Ce mai găsiţi ?
Pentru cei ce iubesc metafora vom aduce în fiecare ediţie câte un autor creştin şi câte ceva din creaţia sa. Găsiţi acest lucru la DICŢIONAR. Dacă sunteţi un poet sau un scriitor, încă nepublicat, vă aşteptăm la rubrica GÂNDUL DIN SERTAR. Găzduim o selecţie din ce aţi scris şi adăugăm câteva observaţii critice, pentru cei ce vor fi de acord.

Pentru a fi prezentaţi în proiectul nostru trimiteţi la adresa de e-mail semnificatii(at)majesty.tv o selecţie reprezentativă din ceea ce scrieţi. Oferiţi câteva informaţii despre dumneavoastră şi precizaţi dacă sunteţi de acord cu două trei aprecieri legate de creaţia trimisă.
Pe măsură ce lucrurile se adună veţi găsi aici concursuri cu premii, şi multe posibilităţi de interacţiune.

Dorim să construim împreună, prin urmare, vom primi cu bucurie orice sugestie, orice propunere sau ofertă de colaborare. Evident că ne rezervăm dreptul de a fi atenţi la calitate, la decenţă şi la valoare.

Dacă citeşti, înseamnă că eşti deja în echipa noastră.
BUN VENIT!
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login