Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri IT

IT

BitDefender Internet Security 2011 - licenta Gratuita

bitdefender gratuit
BitDefender Internet Security 2011 va ofera, tie si familiei tale, toata siguranta de care aveti nevoie pe Internet, fara a reduce viteza calculatoarelor voastre.
Protejeaza impotriva virusilor si a altor programe periculoase pe baza unora dintre cele mai performante tehnologii din industrie.

Site-ul MalwareCity.com ofera 3 luni licenta GRATUITA pentru acest produs.
De asemenea, aveti sansa de a castiga un iPad, noul gadget al celor de la Apple. Detaliile le gasiti la finalul postarii.

Citeşte mai mult...
 

Stuxnet - virusul care atacă obiective industriale

Puternicul vierme de internet Stuxnet a atacat cinci obiective industriale din Iran în ultimele 10 luni. Informația a fost oferită de analiștii de securitate de la Compania Symantec.
Citeşte mai mult...
 

Cum arăta şi funcţiona primul calculator din România

Primul computer realizat în mediul universitar din România a fost construit în 1961, la Timişoara, în cadrul Institutului Politehnic. Computerul MECIPT-1 este primul calculator cu care s-a realizat o traducere din engleză în română, dar şi cel cu care s-a proiectat cupola Romexpo din Bucureşti.

Citeşte mai mult...
 

CONCURS: Castiga 5 licente Panda Antivirus Pro 2011

concurs panda

FaraVirusi.com in colaborare cu Panda Romania organizeaza un concurs cu premii in valoare de 200 Euro.

Se vor oferi 5 licente Gratuite pe un an pentru Panda Antivirus Pro 2011. Vom avea concursuri saptamanale, iar detaliile le aveti aici.  

Citeşte mai mult...
 

Moartea PC-ului: un necrolog grabit?

In plin avant al device-urilor mobile, analistii IT incep sa se intrebe cat mai are de trait "batranul" Personal Computer. O intrebare ciudata, avand in vedere ca in 2010 s-au vandut peste 300 de milioane de PC-uri si se preconizeaza ca acest numar va creste cu 10%, in acest an.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.