Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Educatie Marga:Legea educatiei seamana cu programul nazist de guvernare

Marga:Legea educatiei seamana cu programul nazist de guvernare

Rectorul Universitatii Babes-Bolyai sustine ca legea educatiei se aseamana in multe privinte cu punctul 20 din programul nazist de guvernare din 1934.
"Oamenii astia nu citesc aceste lucruri, insa ei nu realizeaza ca se pot apropia, chiar si involuntar, de puncte de vedere compromise istoriceste", declara fostul ministru al Educatiei. Acesta il acuza pe Basescu ca face reforma impotriva profesorilor si ca a ajuns "sa decida lucruri la care nu se pricepe."

"In invatamantul universitar s-au format baroni ai sistemului care se tem ca isi vor pierde privilegiile obtinute gratie legii lui Marga", a declarat Traian Basescu, ceea a dus la o replica dura din partea celui mentionat.

Legea Educatiei este neprofesionala si a fost facuta pentru a crea din profesori si directori de scoli agenti electorali pentru presedintele Traian Basescu, afirma liberalul, citat de Mediafax.

sursa:www.manager.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login