Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Educatie

Educatie

Probele de evaluare la admitere si Bac se sustin cu propriii profesori

Noile formule ale examenelor finale, de la gimnaziu si bacalaureat, au dus la explozia preturilor de pe piata meditatiilor. Cei mai castigati sunt profesorii de la clasa, care vor fi si examinatorii de la testarea “orala” a candidatilor. Modelele si structurile subiectelor pentru elevii de gimnaziu se vor publica pe site pe 30 noiembrie.
Citeşte mai mult...
 

Internetul românesc are primul cod de conduită

Sursa: MediafaxOrganizaţia Internet Advertising Bureau România (IAB) a lansat ieri un cod ce reglementează publicitatea online şi comerţul electronic. IAB face primul pas pentru „curăţirea“ online-ului românesc, lansând codul de „bune maniere“ pentru site-urile de internet.
Noul cod de reglementare realizat de membrii organizaţiei IAB România împreună cu portalul Avocatnet este un angajament voluntar la care pot adera, contra cost, editorii de site-uri.

Citeşte mai mult...
 

Ce semnifica desenele copilului

Inainte de a reusi sa faca alte lucruri, uneori chiar inainte sa vorbeasca bine, daca ii vei oferi o bucatica de hartie si un creion, copilul tau va desena… sau macar va mazgali ceva!
Inainte de orice trebuie sa stii ca micile mazgaleli, daca este vorba despre micuti de sub doi-trei ani, reprezinta modul in care copilul tau isi exprima bucuria, indoielile, temerile, spaimele… Exprima ceea ce ii dicteaza instinctele, in forma lor pura. Desenele micutului sunt o mina de aur pentru mama, daca aceasta stie sa le inteleaga, pentru ca exprima mai mult decat poate micutul sa o faca prin limbaj, de exemplu.

Citeşte mai mult...
 

Cum sa stimulezi mintea unui copil cu ajutorul cartilor

Lectura ajuta copilul  sa-si dezvolte cele patru competente de baza in gandire:
capacitatea de a acorda atentie, o memorie buna, capacitatea de rezolvare de probleme, si competenta in comunicare.

Citeşte mai mult...
 

Generaţia pierdută a absolvenţilor supercalificaţi, dar şomeri

In toate statele lumii, recesiunea lasă tinerii în şomaj, îi privează de experienţa necesară în viitor şi creşte competiţia pentru locurile de muncă ivite odată cu o eventuală relansare economică. Stresaţi, demotivaţi şi depresivi, din pricina sentimentului că nu sunt "doriţi" în societatea pentru care s-au pregătit în şcoală. În această situaţie se găsesc milioane de tineri din toată lumea, a constatat revista americană BusinessWeek, care trage un semnal de alarmă asupra efectelor devastatoare ale actualei crize economice asupra tinerilor între 16 şi 24 de ani.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 7 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login