Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Educatie

Educatie

Cum punem limite copiilor?


Acest articol se refera  la doua notiuni importante atat pentru educatia copilului, cat si pentru functionarea familiei: limitele si regulile. Vom vedea in primul rand ce inseamna o regula, ce inseamna a pune limite si care este scopul acestora.
 Nevoia de a intelege care este relatia intre acestea si cum reuseste copilul sa adere la ea, sa si le asume si sa le respecte, deriva din faptul ca adesea limita se confunda cu pedeapsa si chiar cu pedeapsa fizica.
Citeşte mai mult...
 

Copiii învaţă jumătate din vocabular mâncând în familie

Din 2.000 de cuvinte pe care le ştie un copil, 1.000 le învaţă stând la masă cu familia sa. Acesta nu este singurul beneficiu al obiceiului de a lua masa cu părinţii. 75,5% dintre micuţii care împart aceste momente cu membrii familiei, au un vocabular mai dezvoltat decât cei care mănâncă în alte locuri, din diverse instituţii de educaţie.

Citeşte mai mult...
 

Limba română continuă să fie masacrată la radio şi tv

“Sunt puţin depresat”, “ne-ar făcea mare placere”, “să-l promovăm unde trebuieşte”, “lecturarea unor anumitor cărţi” sunt câteva dintre greşelile grave de limbă din audiovizualul românesc, semnalate de Institutul de Lingvistică al Academiei Române şi comentate de CNA în cadrul şedinţei de astăzi.

Citeşte mai mult...
 

Dezvoltă inteligenţa copilului tău!

Află cum trebuie dezvoltată inteligenta micuţului chiar din faşă, fără să-l agresezi emoţional. Il poţi stimula intelectual pe cel mic chiar din faşă. Părinţii stricţi care îi impun copilului lecţii de pian ori practicarea unui sport nu aplică reţeta corectă pentru educarea odraslei.
Citeşte mai mult...
 

Temele pentru acasa, o corvoada?

Fie ca suntem copii sau parinti, temele pentru acasa ne dau uneori prea multe batai de cap...
Ori sunt prea multe, ori sunt prea grele, fie copilul nu intelege de ce trebuie sa le faca. In general, in timpul scolii primare copiii au cel mai mult nevoie de ajutorul nostru la teme. La gimnaziu, incep sa se descurce singuri, iar noi ii indrumam acolo unde le e mai greu... In liceu, independenta lor creste foarte mult, iar lectiile si temele pentru acasa sunt gestionate de ei, in exclusivitate.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 6 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login