Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Educatie

Educatie

Proiectul legii educaţiei: Învăţământul obligatoriu va fi de 10 ani, clasa a IX-a trece la gimnaziu

Învăţământul obligatoriu va dura zece ani, iar clasa a IX-a va trece de la liceu la gimnaziu, ceea ce va duce la scăderea abandonului şcolar cu 20%, a anunţat, miercuri, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, care a făcut referiri la proiectul legii educaţiei.

Citeşte mai mult...
 

Şcoala de la care nu-ţi vine să chiuleşti

Alexandru Mircescu, un elev de 15 ani, iubeşte să meargă la şcoală. Asta se vede din felul în care vorbeşte despre ore, materii şi profesori. Este elev în clasa a IX-a la American International School of Bucharest AISB (Şcoala Internaţională Americană) şi se numără printre norocoşii care au obţinut o bursă de studiu aici.
Citeşte mai mult...
 

Complexele personale o piedica in calea potentialului creativ

Complexele personale sunt blocaje in viata unei persoane. Ele realizeaza o sciziune a Eului, invadeaza intreaga personalitate, destructureaza si dezechilibreaza. Complexele se nasc in copilarie, din nevoile nesatisfacute in aceasta etapa a vietii, exacerbandu-si sau diminuandu-si efectele pe tot parcursul vietii individului.

Citeşte mai mult...
 

Agresivitatea – instinct sau raspuns invatat ?

Intr-o epoca in care armele nucleare sunt destul de accesibile, astfel incat un singur act agresiv poate produce dezastrul; intr-o epoca in care multi oameni experimenteaza, frecvent, ganduri si impulsuri agresive cu efecte asupra sanatatii personale sau a relatiilor interpersonale, au determinat psihologii sa se concentreze asupra studiului acestei reactii emotionale - agresivitatea.
Citeşte mai mult...
 

Parintii doresc sa se renunte la notarea elevilor in timpul orelor

Parintii solicita Ministerului Educatiei sa se renunte la note acordate pe parcursul ascultarii la clasa. Evaluarea elevilor este dorit sa se rezume doar la notele din testele si tezele scrise. Cadrele didactice nu sunt de acord cu aceasta cerinta, considerand ca elevul nu ar mai fi presat sa invete zilnic. Un sistem unic de notare nu a fost implementat in invatamantul de stat.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 5 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login