Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Educatie

Educatie

BBC da zeci de mii de lire pentru a invata ce e Facebook

BBC a cheltuit zeci de mii de lire sterline incercand sa ii invete pe angajati cum sa foloseasca Facebook, Twitter sau Bebo. Sute de angajati s-au inscris deja la cursuri pentru a afla cum isi pot face un cont pe retelele sociale.
Conducerea BBC a decis ca trebuie sa organizeze cursuri pentru cei 23.000 de angajati, desi pentru milioane de oameni retelele sociale par un instict natural, scrie Daily Mail.

Citeşte mai mult...
 

Profesorii inchid de astazi cataloagele

Cadrele didactice, membre ale celor trei sindicate din invatamant (Federatia Spiru Haret, Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, Federatia Educatiei Nationale), nu vor mai trece de luni note si nici calificative in cataloage, in semn de protest fata de legea salarizarii, potrivit recomandarilor liderilor sindicali.
Citeşte mai mult...
 

Grevă generală în Educaţie din 22 aprilie

Profesorii nu vor mai trece note şi calificative în catalog, începând de luni. Sindicatele reprezentative din învăţământ au decis ca pe 25 martie să organizeze un miting în Capitală şi pe 22 aprilie o zi de protest naţional cu încetarea activităţii dascălilor.

Citeşte mai mult...
 

Admiterea la liceu, pe baza de portofoliu

Dupa ce noua Lege a Educatiei va intra in vigoare, elevii de gimnaziu se vor confrunta cu mari modificari la admiterea in liceu. Noutatea absoluta va fi introducerea portofoliului educational, in care fiecare elev va avea trecuta media generala din gimnaziu, plus o descriere a aptitudinilor sale.
Citeşte mai mult...
 

"Manualele" viitorului: DVD si platforma on-line

Cartile scolare ar trebui sustinute de programe on-line de exercitii si de "table interactive" pentru aplicatii, sustin editorii romani. Manualele clasice ar trebui insotite de DVD-uri cu diverse a plicatii. In plus, in timpul orelor, elevii ar trebui sa poata accesa diverse platforme on-line de exercitii si sa aiba "table inteligente”, care sa faca cursurile mai placute.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 4 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login