Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Educatie

Educatie

Părinţii se revoltă în faţa sistemului de învăţământ al lui Funeriu: "Aşa nu se mai poate!"

61% din români au o părere proastă şi foarte proastă despre învăţământul nostru, relevă un sondaj al Institutului Român de Evaluare şi Strategie (IRES). Doi din trei români şi-ar trimite copiii la şcoli străine, iar 43% din ei îi acuză pe profesori că nu-şi fac datoria la ore, susţine studiul.


Citeşte mai mult...
 

Şcoala începe cu profesori nervoşi

Fără festivităţi, noul an şcolar stă sub semnul concedierilor şi al protestelor dascălilor. Peste 3,2 milioane de elevi sunt aşteptaţi de astăzi în cele aproximativ 21.000 de şcoli din toată ţara. De la 1 septembrie, Ministerul Educaţiei a renunţat la 10.000 de angajaţi.

Citeşte mai mult...
 

Învaţă-ţi copilul să devină un adult

Vrei să ai un copil empatic, grijuliu, care să devină o persoană echilibrată şi sociabilă? Atunci trebuie să-l creşti în mod adecvat.
A fi echilibrat, corect şi sociabil înseamnă a avea simţul dreptăţii, a simţi compasiune sau a înţelege punctul de vedere al celuilalt. Aceste calităţi şi-ar dori orice părinte să le transmită copilului lui.
   

Citeşte mai mult...
 

Universitatea Andrews are primul doctor în teologie nevăzător

Luna acesta Ray McAllister a devenit primul student orb care să fi obținut un doctorat în cadrul Universității Adventiste Andrews, informează ANN. Pe 21 august Mc Allister a susţinut teza "Teologia orbirii în Vechiul Testament." Ceea ce e chiar mai impresionant este, conform Societății de Literatură Biblică și a Federației Naționale a Nevăzătorilor, că Ray pare a fi primul student orb care să fi obținut un doctorat axat atât de puternic pe limbi străine vechi - akkadiană, ebraică, greacă și chiar cuneiformă.
Citeşte mai mult...
 

Copii mai responsabili?

Responsabilitatea este un cuvant greu chiar si pentru unii adulti, asa ca incercarea de a invata un copil sa fie responsabil este o mare provocare si nu va fi deloc o sarcina usoara...
Citeşte mai mult...
 
Pagina 3 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login