Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Educatie

Educatie

Se lungesc vacanţele, şcoala nu mai începe pe 15 septembrie!

Anul şcolar 2011-2012 va avea mai puţine vacanţe, dispărând aceea dintre semestre, în schimb vacanţa de iarnă va avea trei săptămâni în loc de două, iar cea de primăvară două în loc de una, a anunţat, marţi, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.
Citeşte mai mult...
 

Depistează la timp problemele de comunicare ale copilului tău

În funcţie de avealuarea abilităţilor de comunicare ale copilului se pot stabili, împreună cu specialiştii, programe de intervenţie care să corecteze deficienţele.Primii cinci ani de viaţă sunt decisivi pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare ale copilului. După această vârstă îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare devine mai greu de obţinut.
Citeşte mai mult...
 

Încurajează-ţi copilul să scrie poveşti!

Atunci când un copil scrie poveşti nu înseamnă neapărat că va deveni un mare scriitor, dar este o activitate care le stimulează inteligenţa, aşa că ar trebui încurajată. Copiilor le plac poveştile. Sunt captivaţi de ele şi se visează adesea că sunt în locul personajelor care îi încântă.
Citeşte mai mult...
 

SUA: profesorii de biologie evită teoria evoluţiei

Majoritatea profesorilor de biologie din şcolile publice americane ezită să le predea elevilor lecţii despre teoria evoluţionistă. Cei mai mulţi încearcă să treacă destul de repede peste aceste lecţii.
Concluzia aparţine autorilor cărţii Evolution, Creationism, and the Battle to Control America's Classrooms. Michael Berkman şi Eric Plutzer, profesori de ştiinţe politice şi cercetători la Pennsylvania State University, explorează în cartea lor conflictele actuale determinate de contradicţiile dintre religie şi ştiinţă, dintre creaţionism şi evoluţionism.
Citeşte mai mult...
 

Noua Lege a Educatiei: invatamantul este obligatoriu doar pana la 18 ani

Noua Lege a Educatiei a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 18 din 10 ianuarie 2011.
Potrivit Legii 1/2011, Legea educatiei nationale, la solicitarea scrisa a parintilor, a tutorilor sau a sustinatorilor legali, pot fi inscrisi in clasa pregatitoare si copiii care implinesc varsta de 6 ani pana la sfarsitul anului calendaristic, daca dezvoltarea lor psihosomatica este corespunzatoare.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 16
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login