Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Revista Semnificatii

Revista SemnificatiiAm un obicei foarte prost

Vreau să vă mărturisesc ceva: în noianul de defecte şi de apucături greşite, am un obicei foarte prost: mă apropii de oameni, fără discriminare şi prejudecăţi, încercând să fiu de folos chiar şi cu o informaţie corectă, gândind că aceştia vor face la fel, atunci când vor avea ocazia...sperând că cei mai apropiaţi îmi vor rămâne alături toată viaţa...crezând că cei iubiţi mă vor iubi la rândul lor. Dar în cele din urmă, chiar şi cei în care ţi-ai turnat inima şi gândurile, aleg să facă un pas (sau mai mulţi) în spate. Sau să plece de tot. 
Citeşte mai mult...
 

Gunoiul nostru de fiecare zi

Unii oameni sunt convinşi că gândirea pozitivă şi atitudinea optimistă conduc la o viaţă mai fericită şi mai sănătoasă. Din copilărie ni se spune să zâmbim, să fim veseli, să ne împrietenim cu toţi copiii. La maturitate, suntem sfătuiţi sau chiar învăţaţi să facem limonadă din toate lămâile care ne cad în mână, să vedem paharele pline chiar şi atunci când sunt foarte sparte şi să vedem partea luminoasă a lucrurilor. Dar uneori realitatea ne înconjoară cu atâta gunoi, sâmburi şi cioburi încât pare imposibil să mai scoatem capul în lume, la soare şi lumină.
Citeşte mai mult...
 

Sărbătoarea cicatricelor

Dacă te uiţi cu atenţie la oameni, cu siguranţă vei descoperi câteva cicatrice în locuri care mai de care mai vizible sau mai ascunse. Hărţi mici, schimonosite, împăturite bine, diagrame ale unor poveştile personale vechi pe care le-am dori uitate, dar care nu dispar defel. 

Citeşte mai mult...
 

Sindromul inimii frânte

Câteodată, tot ce este nevoie pentru a simţi că stomacul ţi se face asemenea unui ghem sau că mintea îţi este subit înceţoşată este o anumită înşiruire, deloc aleatoare, de litere.

„Te-am înşelat”.
Citeşte mai mult...
 

Cârja noastră cea de toate zilele

Cei mai mulţi dintre noi au nevoie uneori de cârje; dar desigur că este ridicol să foloseşti o cârjă atunci când propriile picioare (iubiri, obiceiuri etc) pot parcurge drumul fără ajutor”. (C.S. Lewis)
Citeşte mai mult...
 

De pe acoperişul lumii

Un număr însemnat dintre fotografiile care îmi plac sunt panorame - poze înalte, de perspectivă, în care să simţi deopotrivă aerul rarefiat şi pulsul ridicat al celui care a ajuns sus. Şi cum să nu-ţi placă panoramele de la înălţime când îţi pare că împărtăşeşti emoţia şi oboseala celui ce a ajuns acolo ca să imortalizeze o privelişte ce a arătat aşa doar o singură secundă din întreaga istorie?
Citeşte mai mult...
 

Metafora leucemiei

Atunci când afli că eşti bolnav de leucemie, viaţa nu se opreşte în loc doar pentru o clipă. 

Viaţa se opreşte în loc până în momentul în care reuşeşti să-ţi faci capul să nu mai vâjâie şi sângele să nu te mai doară. 
Citeşte mai mult...
 

Vinerea perfectă şi normalitatea (aproape) pierdută

Dacă aş putea salva cumva toate momentele în care m-am simţit bine de-a lungul vieţii, care mi-au încălzit sufletul şi care m-au determinat să nu-mi pierd încrederea în lumea aceasta, cu siguranţă că telefonul pe care l-am primit vineri ar fi unul dintre acele momente.
Citeşte mai mult...
 

Poveste despre un ghiveci

Dacă aţi avut vreodată curiozitatea de a căuta fotografii cu arborii mamut, cunoscuţi şi ca arborii sequoia, probabil că aţi fost şi voi surprinşi de grandoarea şi rezistenţa pe care le emană aceşti copaci. 
Citeşte mai mult...
 

Ultimele zile

Atunci când am aflat că o amică foarte bună, pe care o ştiu de când eu aveam 1 an iar ea 2 este suspectă de cancer, mi s-au tăiat picioarele. Vestea despre boala incurabilă a altuia e mereu asemenea unui pumn venit fix în stomac. Uneori ai crede că te-ar durea mai puţin dacă ar fi vorba de tine, că ai reuşi să fii puternic, să stai tare, să rezişti. Dar aşa, altul suferă şi nu poţi face absolut nimic. 
Citeşte mai mult...
 
Pagina 2 din 68
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login