Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Economic

Economic

Bitcoin,moneda virtuală care profită în mod real de criză

Pe fondul crizei din Cipru, moneda virtuală bitcoin s-a apreciat cu 57% în numai o lună în raport cu dolarul american. În prezent, o unitate bitcoin este cotată la aproximativ 93 de dolari.
Citeşte mai mult...
 

Vaticanul vrea o bancă centrală mondială şi cere înfiinţarea unei autorităţi politice globale

Vaticanul a cerut luni o reformă radicală a sistemului financiar mondial, inclusiv crearea unei autorităţi politice globale care să administreze economia şi a unei bănci centrale mondiale.
Scopul este o nouă ordine economică mondială bazată pe etică şi binele comun, scrie publicaţia americană, scrie cotidianul Washington Post.

Citeşte mai mult...
 

Vasilescu, BNR: "SUA au declarat razboi psihologic monedei euro" - interviu Bloombiz

Deprecierea recenta a leului fata de euro a devenit motiv de ingrijorare pentru toata lumea, dar, mai ales, pentru cei care au credite in moneda unica. Evolutia este pusa pe seama deprecierii euro fata de dolar, pe fondul cresterii temerilor legate de criza din UE.
Citeşte mai mult...
 

Cum isi petrece "escrocul secolului" sentinta de 150 de ani? Arunca vina pe pagubiti

La doi ani dupa arestarea lui Bernard Madoff, care a comis cea mai mare frauda din istorie, victimele sale il catalogheaza ca fiind "un monstru, un mincinos, un hot imoral, fara regrete si fara rusine". Cei care au suferit de pe urma schemei lui Madoff au fost extrem de furiosi in momentul in care fostul finantist de pe Wall Street i-a numit in ultimul interviu acordat ca fiind "lacomi", potrivit CNNMoney.com.
Citeşte mai mult...
 

Datoria publică a României s-a dublat în doi ani de criză. Vezi ce ne aşteaptă în următorii ani

Sub presiunea unui buget sărăcit de criză şi a nevoii de a plăti pensiile şi salariile, Guvernul României s-a îndatorat tot mai mult pe parcursul anului trecut. Împrumuturile de la FMI, Comisia Europeană şi de la băncile de pe piaţa locală, în mare parte pe termen scurt, ne-au dublat datoria publică în ultimii doi ani, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanţelor Publice (MFP). Guvernul s-a împrumutat câte 1,3 miliarde euro pe lună pentru a-şi acoperi cheltuielile curente.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 18
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login