Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Cultura Pianista oarba, in varsta de 5 ani - viitorul Mozart? (VIDEO)

Pianista oarba, in varsta de 5 ani - viitorul Mozart? (VIDEO)

Acesta este intrebarea care-i framanta pe o serie de muzicologi din lumea intreaga, care sunt literalmente uluiti dupa ce au ascultat-o pe fetita cantand diverse partituri de pian.

Yoo Ye-eun este o fetita de 5 ani din Coreea de Sud, care este oarba din nastere. Acest handicap grav nu a impiedicat-o totusi sa isi exercite talentul neobisnuit. Fetita nu a facut nicio lectie de pian, dar inca de la varsta de 3 ani i-a uimit pe cei din jur prin usurinta cu care interpreta instantaneu la pian orice cantec pe care il auzea o singura data.

 Yoo a fost abandonata de parinti imediat dupa ce acestia au aflat ca s-a nascut oarba. Cu toate acestea,  fetita...

a castigat simpatia a peste 27 milioane de coreeni care au fost impresionati de povestea si talentul sau unic. Milioane de familii s-au hotarat sa o adopte dupa ce imagini cu fetita au fost difuzate de televiziunile coreene.

 
Yoo are o ureche muzicala perfecta, cu toate ca nimeni nu a invatat-o sa cante la pian. Odata ce a descoperit pianul din casa, s-a apucat singura sa-i descopere tainele”, declara Park Jung Soon, mama adoptiva a micutei. Specialisti din lumea intreaga  sunt atenti la evolutia sa, multi dintre ei find convinsi de faptul ca Yoo prezinta un talent nativ comparabil cu al marelui Wolfgang Amadeus Mozart.

Sursa : AsiaNews

 

Comments (4)Add Comment
minune
written by razvan, 26 martie, 2009
e suficient pentru atei sa privesaca aici si sa declare fara ezitare,EXISTA DUMNEZEU!!!!!!!!!!!
Dumnezeu nu uita pe nimeni
written by cristian baciu, 28 martie, 2009
Chiar daca fetita aceasta s-a nascut cu acest handicap, Dumnezeu a binecuvantat-o inzesrand-o cu un talent cu totul aparte... Nu uita tu cel care esti sanatos ca ai un mare privilegiu, deci sa fi multumitor/recunoscator tot timpul fata de Dumnezeu!
Mare DUMNEZEU avem
written by razvan-adrian, 17 mai, 2009
Foarte frumos ce minune a Lui DUMNEZEU!Avem un DUMNEZEU mare! Al minuniilor!
pacat
written by codruta, 10 iunie, 2009
totul se compenseaza in viata dar ar fii fost mult mai bine daca se nastea normal si sanatoasa .Sa-i dea DOMNULsa -i fie cu noroc talentul pe care il are .Daca ar fi sa aleg sa fiu geniu dar oarba mai bine as alege sa fiu normala si sa nu fiu geniu dar nu avem aceasta PUTERE .Ma bucur pt fetita ca este asa de talentata

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login